Direct contact? Bel: 06 - 51 33 73 58

HomeTelevisieNIEUW: Hollandse Wijnmeesters

NIEUW: Hollandse Wijnmeesters

Hollandse Wijnmeesters is 'feel-good-television-pur-sang' over Nederlanders die op de meest exotische plekken in de wereld steeds maar weer succesvol blijken bij het maken van de mooiste wijnen. De tv-serie zal worden gepresenteerd door wijnjournalist Gert Crum.

Pilot

Om de sfeer van de tv-serie te schetsen is een pilot opgenomen in Toscane. Gert Crum is daar te gast bij de Nederlandse wijnmaker en kunstkenner Ed Spetter.  Hij produceert Toscaanse kwaliteitswijnen op zijn landgoed Todiolo: wijnen die deze Hollandse wijnmeester al menig onderscheiding in de wijnwereld hebben opgeleverd.

Gert Crum

Wijnjournalist Gert Crum -door intimi meestal Grand Crum genoemd- laaft zich in het proefprogramma van Hollandse Wijnmeesters aan de wijnen van Todiolo en aan de schoonheid van dit door wijnmaker Ed Spetter prachtig gerestaureerde 17e eeuwse Toscaanse landgoed. Maar Gert schaamt zich ook niet voor het geduldige handwerk in de wijngaard: hij is actief als plukker en weger van de kratten met verrukkelijke sangiovese, cabernet sauvignon en merlot druiven...

Alle continenten

Voor de serie Hollandse Wijnmeesters zal op alle continenten gefilmd worden bij Nederlanders die hun passie voor wijn hebben weten om te zetten in wijnhuizen die zich kunnen meten met de besten ter wereld.

Format beschikbaar

Het format Hollandse Wijnmeesters is beschikbaar voor omroepe en tv-producenten. Voor meer informatie bel 035-51337358

Meer informatie?
Bel ons: 06 - 51 357195 of stuur een e-mail: info@pia-media.nl