Direct contact? Bel: 06 - 51 33 73 58

HomeProjectenCoaching Hilde Huisman&Co

Coaching Hilde Huisman&Co

Met de uitbreiding van het coachings - en trainingsbureau van Hilde Huisman werd Pia Media gevraagd mee te denken bij een nieuwe communicatiestrategie voor zowel particuliere klanten als opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, overheid en non-profit organistaties.

Hilde Huisman&Co

Hilde Huisman & Co is een organisatie die zich onderscheidt door haar no-nonsens aanpak. Het bureau begeleidt mensen bij re-integratie in het arbeidsproces na ziekte of werkloosheid. Ze doet dat zeer succesvol. Binnen een jaar heeft 80% een nieuwe baan dankzij de bemiddeling van Hilde Huisman & Co. Hilde Huisman & Co heeft maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan, onder andere door de steun aan een weeshuisproject in Sri Lanka. 

Website

Als onderdeel van de nieuwe communicatiestrategie heeft Pia Media ook een nieuwe website voor Hilde Huisman&Co ontwikkeld en gerealiseerd in samenwerking met internetbureau Websteen. Deze website blijkt voor de meeste cliënten die begeleid willen worden door een arbeidsmarktcoach, doorslaggevend te zijn om voor de heldere aanpak van Hilde Huisman&Co en is aldus de belangrijkste marketingstool voor de organisatie. 

Meer informatie?
Bel ons: 06 - 51 357195 of stuur een e-mail: info@pia-media.nl