Direct contact? Bel: 06 - 51 33 73 58

HomeTelevisieDe Vakantierechter

De Vakantierechter

De Rijdende Rechter en De Vakantierechter zijn al meer dan 10 jaar kijkcijfer successen voor de NCRV. Michiel Praal bedacht de Vakantierechter en produceerde deze programma's met Mr. Frank Visser in de hoofdrol gedurende 9 jaar voor IDTV en was hiervoor de eindverantwoordelijke naar de zendgemachtigde.

De fomule

De Vakantierechter is gebaseerd op de succesvolle tv-serie de Rijdende Rechter (bedacht door wijlen Erik Latour). In een camperbus rijdt Mr. Frank Visser in het vakantieseizoen het land af om ter plekke geschillen te beslechten die zich in de zomerperiode voordoen. Het programma wordt geheel op locatie opgenomen. Op één en dezelfde dag. Van hoorzitting tot uitspraak in je eigen straat, de camping of het vakantiepark. Het is een vorm van snelrecht op televisie. Buiten bindende uitspraken van Mr.Visser kunnen partijen ook aan hem advies  vragen hoe ze het beste in een conflict kunnen handelen en wat hun rechten en plichten zijn.

Televisie

De Vakantierechter is op NPO 1 een aantal jaren door de NCRV uitgezonden en werd al gauw een begrip in Nederland. Het behoorde tot de populairste zomerprogramma's van de Nederlandse televisie.

Meer informatie?
Bel ons: 06 - 51 357195 of stuur een e-mail: info@pia-media.nl