Direct contact? Bel: 06 - 51 33 73 58

HomeTelevisieNIEUW: We'll meet again

NIEUW: We'll meet again

Nieuw

'We'll meet again' is een nieuw tv-format van Pia Media. Het is televisie die verbindt. In het programma volgen we mensen met hun bijzondere verhalen over ervaringen en ontmoetingen met mensen die een speciale plek in hun leven hebben gekregen: in het heden en in het verleden. Hoe en waarom is deze band ontstaan? Zijn ze er nog? Kunnen we ze vinden? Is een ontmoeting mogelijk?


Diepste gevoelens

'We 'll meet again' is warm, spannend, emotioneel en zingevend. Het geeft ons inkijkjes in de diepste gevoelens en verlangens van mensen. We gaan in indringende video-reportages op zoek naar wat er gebeurd is en welke invloed deze gebeurtenis in het leven van onze hoofdpersonen - mensen zoals jij en ik- heeft gehad en nog altijd heeft. 
Het zijn in beeld gevolgde zoektochten, waarvan de afloop niet voorspelbaar is. Waar komen we terecht? Om wie gaat het? Is iemand nog te vinden? Voelt hij of zij er net zo over? En: komt er wel of niet een ontmoeting?

Trailer

Van 'We ll meet again' is een trailer gemaakt waarin de sfeer en de begrippen van het programma zichtbaar en voelbaar worden. De trailer is hier >> te zien. 

Format beschikbaar

Het centrale thema in 'We 'll meet again' is: Wat doet het leven met mensen en wat doen mensen met het leven? Een thema dat kenmerkend is voor de meeste tv-programma's, documentaires en media-projecten van Pia Media. Het format is vanaf nu beschikbaar voor tv-producenten en omroepen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pia Media: info@pia-media of 06 51 33 73 58

Meer informatie?
Bel ons: 06 - 51 357195 of stuur een e-mail: info@pia-media.nl